läxor, sådär

Hallå där!
Redan direkt när jag kom hem från Rebecca min kusin, så satte jag mig och gjorde min tyska och engelska läxa.
Bra gort Moa! Men du blire väl och sjunka ner i min bok och sätta mig i min myshörna på mitt rum som jag och Rebecca tillverkade igår på rum fixet! Den är jättemysig, har ännu inte precis hunnit sitta i den så mycket men det blire nog sen på kvällarna när man kanske villa va för sig själv!

Har ni tänkt på en sak? Att varje gång jag skriver hejdå så skriver jag ju alltid caio, men jag har ju tyska.

så:
Aufwidersen eller tchuss!! puss och hejdå på svenska denna gång ses

Solsidan

 Tjabaa! Nu ska mamma och jag kolla på solsidan, det är ju redan det tredje avsnittet! Har idag vart med Rebecca, okej då nu kan jag väl berätta om hon är min kusin eller syster. Ni kanske förstår vilket, men ändå, okej hon är min kusin. Många kommer fram till mig och Rebecca och frågar om vi är syskon men då säger vi ju sanningen.

Aja nu börjar det så nu ska vi ju kolla puss, caio!!<33


Rum fix.....

Hej, har nyss gjort lite med mitt rum. Rebecca har också hjälpt mig med rummet. Det blev skitbra, vi gjorde en myshörna och flyttade på mitt sminkbord. Vi gjorde en låda som jag gjort själv till en pallåda, det blev fantastiskt!!
Näe nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag och Becka ( rebecca) gå oc spela ett xbox 360 spel!!




see you latero puss, chaio!! <33

Med min....... skulle ni ju gissa så det skriver jag ju inte...........

Hej är med  min......, vi har vart och bowlat. Nu har vi precis fikat och sitter bara här på mitt rum och slappar och tar en massa bilder, fun fun, yeah verry. Rebecca gjorde en strike och jag ingen * gråter*, näe skoja. Men visst man blev ju lite besviken men det får man ju ta.

puss på er / Moa & Rebecca see you latero

soo sexy, yeah very much


you you in my heart


haha so sweet


Hihi love love


hih love u

Systar eller kusiner, gissa på bah?

Webbis..............

Hej sitter och bloggar nu med världens bästa elin, hon sitter på en träningscykel just nu och tränar. Hon kanske behövr det vem vet........ Ska nog fortsätta webba nu!!

Min shopping idag

Det här är min shopping idag
Bok 79-Akademibokhandeln/ Öronhängen 19 (rea)- Ginatricot/ Dubbelring 99- Ginatricot/ Hjärthalsband 99- Ginatricot



Puss på er/ Moa (L)

iPod apple touch

Hej sitter nu här och kollar på lets dance usch gillar det inte så värst mycket, men det går väl att se ibland när det är en fredagskväll med familjen. Ska i mon när jag orkar hoppa in i duschen ska nog ta en långdusch. Nae nu ska jag gå och läsa min revyn tidning, bara älskar den tidningen den är ju fan bäst sitter alltid och lusläser hela tidningen i flera timmar!! Kram på er/ Moa

Lunch och sen sjunka ner i min bok

Hej har idag gått hem från skolan med magont, det var verkligen inte roligt, men nu mår jag bättre tur. Ska nu först äta lite lunch och sen sjunka ner i min mysiga bok, har glömt namnet på den, men jag rekomenderar den verkligen till alla som gillar att läsa böcker. Jag gillar själv att läsa böcker lite iblan är inte precis en nörd i böcker men jag kan tycka att det kan vara lite mysigt att tända ett par ljus i mitt rum och bara sätta sig i sängen och läsa mysigt mysigt nae nu måste jag äta puss ses!! FÖRLÅÅT för att jag kanske ser lite sliten ut, men jär är hemma med magont.

im whit life, and thats good.....

....... Jag lever, det känns inte så efter i går då jag hade piss ont i magen!! Det kändes inte igår som att jag skulle överleva tills idag, men det gjorde jag ju *pust* annars hade jag väl varit i himlen nu tror jag hahah. Vilken bra humor jag har igentligen.... Eller det kanske inte är någon humor?

Zzzzzzz.......Tidinställt inlägg, of corse

Zzzzz ligger just nu i min mysiga säng och sover ärligt, det är faktiskt sant, eftersom att det är ett tidinställt inlägg!!


p,s, hoppas ni sover gott puss!!

To my mom becuse i love her

.... Nej mamma och ta en fika är verkligen inte helt fel, det är livet det. Haha ja det vi är verkligen, modeintresserade och vi går också gärna på stan, det är roligast och åka hem från stan sen med en massa kassar i händerna, det e livet de!! Mamma du?, jag tror det är du som är omtänkasam och allt annat snällt du sa om mig.......

p.s. Hoppas du får en toppen mysig kväll mamma & alla andra!!


puss ses i mon, hoppas jag!!


Carina Moas mamma gästbloggar

Hej

Jag heter Carina och är Moas mamma. Moa är världens bästa dotter tycker jag, hon är gullig, snäll och omtänksam.
Vi är båda modeintresserade och går gärna på stan tillsammans och shoppar. Att gå och ta en fika är inte heller helt fel.

design

Har ny design vad tycks?
Tänkte det kunde va lite kul med lite omväxling, har dock inte gjort den själv för jag vet inte hur man gör den men jag tyckte den var väldigt fin!!¨


see you lateroo, love timees!!

Tidsinställt inlägg hihi

Hej nu kom pappa hem och jag ska äta lite lunch eller vad man ska säga, jag ska äta lite lungt efter som att jag har ont i magen, men jag hoppas ju att det går bra!!



Sitter just nu och kollar på lite gamla bilder från när jag just fick denna laptop, jag har typ inte gjort ett enda inlägg på min gammla data där uppe förutom när jag gjorde det första inlägg och några till.

aja nu måste jag gå puss ses!!

i now you don´t think its good but i do

... det började med en seg dag som vanligt jag blev sjuk och ja.......:( Mamma & jag gick igår klockan 11.00 på natten upp och åt yoggi det kändes helt konstigt när de var alldelles svart ute och det knappt var några fönster tända föruton några här och var sedan gick vi upp och la oss. Mamma sa såhär:

Mamma: Jag ska gå upp och äta lite yoggi jag är fan hungrig
Jag: ska jag följa med?
Pappa: Nej det ska du då rakt inte!!
Mamma: Om hon är hungrig så får hon ju det!!
Jag: Ja jag är faktiskt lite hungrig nu där du säger det så...

Så då satt vi där mitt i mörkret i vårt lilla kedjehus i växjö och åt yoggi!! Haha det vard väldigt mysigt!!



puss, see you latero.....

Sjuk

Hej har idag ont imagen inte kul kan man inte säga, skulle bara prova att göra mig ett tidsinställt inlägg kuligt kuligt!!

läxor läxor

Hej igår så vart jag på stallet för jag skulle hämta min cykel som hade stått där över natten.
I fredags så fick Emil hästen på stallet ont i magen. Han hade på en lektion bara lagt sig ner med en ryttare på hon vart tvungen att bara kasta sig av så hon inte fick han på sig. Sen i går på morgonen när jag kom till stallet så mådde Emil bra, men för att vara riktigt säker på att han var frisk så vart han tvungen att bajsa. Efter nån halvtimme så bajsade han och då blev alla glada över det. Det var en tjej som vart tvungen att gå ut en liten runda med Emil i ridhuset så han fick lite motion, så det vart ju bra. Jag vart dock inte så utrustad för en dag på stallet, men jag skulle ändå bara va där en liten stund.



Idag så blir det nog att göra tema och tyska läxa, temat har jag tills imon och tyskan tills på onsdag, det kanske inte är någon speciel brotska med tyskan men imorgon så kommer jag ju att få nya läxor!Jag ska nog försöka få med mig mamma ut och se om vi kanske skulle kunna gå en liten runda *hoppas*


I år så har jag inte åkt pulka lika mycket som jag gjorde förra året. Det kanske är pga att jag är tonåring nu, fast ifersäg det låter ju lite töntigt så jag tror nog inte det kan va så. Jag har mest vart här ute på gården, det var en massa stora klumpar med snö, dem vart jättehöga!!


Som ni kanske vet så skrev jag ju på min blogg för inte så längesedan att jag skulle ta mitt liva och gå och fixa mig, jag skulle som ni kanske förstod skriva nu måste jag ta tag i mitt liv och gå och fixa mig. Jag skulle faktiskt ta mitt liv, för då skulle jag gå miste om allt det roliga man kan göra.


Längtar som ni kanske förstår efter sommarn för då ska jag min familj kusinerna och en massa andra åka till torrevejia i spanien jippie!!


puss

Nu måste jag ta tag i mitt liv och gå och göra mina läxor

see you later 


Let uss falling in love beacuse it god for uss

Hej har inte gjort så mycket ( än så länge iallaf). Ska snart eller nu ska jag göra läxan jag har tills på måndag, kan jue vara bra.Efter det så måste jag göra mina naglar lite fina inte för att jag vet varför, men det är alltid fint att ha fína naglar om man skulle träffa nån. Mina nu varande naglar har bara lite kvarvarande graffitinadellak sen några veckor tillbaka så jag måste piffa till dem lite.

Ska nog imorgon höra om Elin kanske på måndag efter skolan vill hänga med till stan och ta en fika. Hoppas det

p.s. ha det så bra

puss älskar er

And it beacuse it soo fun

Hej har idag vart i skolan ( som vanligt)
Hade ju min cykel hos min kusin som jag nyss hämta. Snart ska jag på igenridning det ska blig jättekul, är lite sugena på att få reda på vilken häst jag ska rida på fast vi får väl se vem det än är så hoppas jag väl att det går bra tror jag nog.
Ses senare puss

Fun......? No not fun

Hej har idag gjort min läxa det var inte roligt, men om man ska komma in på Gymnasiet sen så kanske man måste plugga lite mer.
Men jag kanske inte precis behöver tänka på det just nu, för än så länge så går jag ju bara i 6:an men ändå!!

See you later aligator, kram i massor!!

Mysigt mysigt

Hej har precis tatt mig en varmt svalkande bad med bubbelskum, det var verkligen skönt *njöt*.
Luktade verkligen inte gott innan så vart tvungen jue, fast det var jue inget fel med ett bad det var faktiskt riktigt uppiggande, så n känner jag mig mycket fräschare och friskare.
Jag kommer jue självklart att gå till skolan i mon så då kan jag jue ta på mig min nya tröja med ett begiet linne, fast jag ska jue självklart ta på mig ett par byxor.
Pratar med mormor nu hon tycker typ synd om mig när jag vart sjuk!


puss vi hörs senare!


Vilkas bloggar jag läser

Hej detta handlar om vilkas bloggar jag läser ni kan bara trycka på dens namn så kommer bloggen upp dessa bloggar läser jag:

www.majaastyle.blogg.se

www.emmaz.blogg.se

www.adada.blogg.se

www.desireenilsson.se

www.paow.se

www.gayblogge.com

www.bloonda.se

www.kissies.se

www.sarahtjulander.blogg.se  

www.iiidaforsberg.blogg.se

Kanske många men väldigt bra bloggare!!
puss



so bad, yeah very bad

Fan också vart sjuk idag med så jag sitter just nu bara här och bloggar och kollar på teve men jag ska snart äta lite frukost " frulle" inte för att jag är hungrig eller vill äta utan det är för att jag ska få i mig nåt litet bara!! Däremot så vet jag inte vad jag ska äta faktiskt, tror det får bli lite vanilj yoggi ochs lite tuc fast vi får jue se vad jag orkar äta!! Ska nog sen lite senare ringa mamma och fråga vad jag ska äta till lunch för vi har ingenting i kylen eller frysen.Pappa kommer jue hem 12 så han kanske kan göra nåt till mig!! I nästa inlägg ( som kommer strax) så kommer jag skriva vilka bloggara jag läser!! Förlåt för suddig bild med den är tagen med min ipod apple touch så japp ha det så bra så hörs vi snart igen puss!

to late to late!

vet att det vart lite sent att säga detta, men den dära filmen Avatar vara jue fan bara typ som en barn film för dem som gillar natur mojjs!! Vi hade precis köpt vår bluerayspelare så pappa vart jue lite nöjd!! Grattis pappa till ett bra köp!! Han tyckte nog säkert att det var en bra bildkvalite!! förlåt med dålig bildkvalite på bilden, men den är tagen med min ipod apple touch!! Haha tyckte bilden passade perfekt för att vi har ansiktsmask och på Avatar är de jue helt blå målade i sitt fejj!! love tiimess!!

fuck im so sick!!!

jaha då vart man sjuk, det är ju såå tråkigt.
Faan och jag som skulle ha på mej min nya tröja idag och va så snygg ( som alltid)
men nej nej det kunde man inte för då vart man sjuk istället.
Vi skulle hatt nån grej på gympan där man skulle förklara en lek, jag skulle gjort det med Sara och Felicia men det går jue inte nu!!!
Vf blir jag nästan alltid sjuk om det är nånting jag lite längtar efter?, nu kanske ni tänker " äsch hon skolkar jue bara för att hon inte vill gå till skolan" men så är det faktiskt inte för jag skolkar aldrig även om ni tror det eller ej!! Plus att jag känner ingen häller som skolkar och för det andra så skulle jag inte säga om jag känner nån som skolkar. Om man skolkar så berättar man jue inte att man skolka för då är man jue en avslöjare eller " challare" dom alla säger, fast man e jue ingen challare man är jue bara en ärlig person som vill att alla ska ha det bra!!


p.s. hoppas jag inte smittat er med min bloggsjuka!! hahahaha

puss

kuligt

Hej har jue idag vart på grandis med mamma. Vi hade det super mysigt ( som alltid), hade gärna velat fika med på askelyckan, men vi skulle jue hem sen och äta så nepp tyvär!!thihi!! Tror vi kanske kan göra det nån annan gång då vi kanske ska handla vår kläder you never know haha

Nu måste jag nog pallra mig till mitt rum och städa min Scrapbookinglåda där jag har allt mitt pyssel, mamma kommer nog när som helst för hon ska hjälpa mejj med lådan, för annars tar det jue typ flera tusen år!

p.s. Solsidan premier måste bah se den aja nu måste jag skynda mig så jag hinner kolla på solsidan dåra!!

lööve uu


Shoppingen

Hej det här blir en bild på min shopping.
Mineralfoundation 159 Lindex Strumpor 80 Lindex Tröja 149 Ginatricot Munkjacka 149 (Rea)Bikbok Klänning 49 ( Rea) Bikbok

Det var mina köp för idag vart lite förvånad över att klänningen bara kostade 49 kr

kiiisssseeesss

Grandis jippie

Hej idag blire grandis med mamma.
Jag ska shoppa kläder och mineralfoundation för mitt puder är slut så jag tänkte jag skulle pröva lite nytt smink!!
Jag ska även lämna tillbaka en tröja för 199 och ett par jeans för 150, så då har jag jue 349 kr att handla för, sedan har jag sen förra shoppingen 20 kr kvar så då blir jue allt som allt 369 så jag har jue nästan 400 kr att handla för och mamma kan jue säkert lägga till några kronor om det skulle va så att det behövs!!

Näe nu måste jag ta mitt liv och gå och fixa mig så vi snart kanske kan åka!

p.s. ha det så bra

kram Mojizz!!

im so happy

Jag tror jag är världens lyckligaste eller imon kommer jag vara världens lyckligaste människa i hela världen, vet ni varför?
Klart ni inte gör för det har jag jue aldrig berättat men jag täkte göra det nu, jag fyller år i mon jippie hoppas jag får det jag önskar mig för då blir jag verkligen glad, för jag har önskat mig ett parf hörlurar både till mid ipod apple touch och till min mobil xperia x8 så jag hoppas verkligen att jag får det. När vi var där på media markt men då sa dom att dem inte fanns inne och att dem skulle komma i januari så jag hoppas

puss

Ny film från julia tidningarna jag tänkte jag skulle.....

heej äntligen så har filmen från julia tidninngarna kommit im so happy!!haha jag tänkte jag skulle läsa vad det står på baksidan av filmen:

filmen heter Dear Jon

baksidan:

Ett slumpartat möte leder till en oskyldig flirt och på bara två veckor är Jon Tyree handlöst förälskad Savannah.
Men Jon är yrkessoldat och kallas snart till ännu en av världens många krishärdar. Kan ett förhållande bestå när papper och penna ersätter fysiskt kontakt? kommer kärleken att överleva?


Tycker ni den verkar bra?

Jag själv är lite osäker, me mamma säger att det kan nog vara en snyftfilm!!

puss och kram!!<3

storstäd i gaderoben!!:)

Har idag ägnat hela min dag åt miin gaderob!!Jag har slängt ett par tröjor som var helt håliga och urtvättade, sedan så gav jag även min kusin Becka ( Rebecca) en liten del av mina kläder det kanske var ungefär 8-12 plagg hoppas hon blir glad, jag gav även henne en ett par jeans som var för små för mig.Men varför ger man inte bort det direkt när man märker att det är för litet igentligen aja jag vet faktiskt inte, men nu är det gjort och jag kan ägna min kvällstid åt att mysa med mamma och pappa med lite snacks i knät!!Mums!!


p.s.Hoppas ni får en mysig  kväll tillsammans mer din familj!!



puss och kram!!<33

sa ju att det skulle bli ett till inlägg innan hon stack hem!!

Haha sa jue att det skulle bli ett till inlägg innan hon stack hem!! Fast hon sitter fortfarande här brevid mig fast nu kommenterar hon jue inte mina kuddar, utan nu är det mina bilder på min vägg hon frågar om vem det är? och varför jag har det där?!!Men hon ska nog snart sticka hem fast hennes mamma  eller pappa kommer att komma och hämta henne för det är lite försent och lite för mörkt för att gå hem själv, för det kanske kommer en mördare och mördar henne!! Fast usch det kommer inte att hända och jag hoppas verkligen att det inte kommer att händ!!

p.s. godnatt ifall det inte blir mer uppdaterig ikväll!!

puss älskar er!!

ägna min tid åt min kusin....

Heej idag har jag ägnat min tid åt min kusin becka (Rebecca) eller jag ägnar just nu min tid med sötisen becka som inte gör något speciellt utan bara sitter och komenterar mina bästa kuddar!!hehe Men vi ska nog snart fika semlor eller hon iallaf inte jag jag för att tyvär så jag gillar inte semlor eeuuuhh!!! Jag ska typ äta någon annan chokladkaka mums!!


pisst!!! det kanske blir mer uppdatering med becka

love u!! <3

mormor, morfar och rebecca kommer.........

Snart kommer mormor, morfar och rebecc hit och ska äta sjömansbiff hos oss det ska bli gott!!
Jag hoppas att de andra också gillar maten som pappa lagar!!

hehe blev ett litet kort inlägg!! hihi


love u!!

tandläkaren..................usch!!

Har precis vart hos tandläkaren och lagat ett hål!! De tryckte typ in bedövningen jättelängen och sakta, fast jag tror att det var för att det inte skulle göra ont.Jag har typ en sådan tandläkare man inte tror är en tandläkare fast hon är sööt och snäll såklart!! Ni får tyvärr ingen bild för när jag ler så ser det så himla fejk ut så det blir ingen !!

snart så ska jag till grandsamark och Maxi och köpa lösnaglar!! De andra jag hade alltså de som var förlimmade var skit dåliga typ redan på kvällen så började de lossna på mamma fast mina satt fast rättbra men ändå!!


p.s.  hoppas ni inte får några hål!!

puss kanske hörs senare

Moa!!! <3


Sötnosen Rebeecca!! puss på dig gmn!!<3 :)

Heeej har precis käkat lite mat och sitter här men min sööta kusin rebecca som och så sitter vid sin dator som hon fick i julklapp, jag tror hon blev skit glad för den( det verkade så).Det här fick bli ett litet kort inlägg för nu så ska jag och min sötnos Rebecca kolla på Beck stormens öga!! Hoppas det är bra!! hehe



p.s Har det så bra så hörs vi senare

Puss
Moa

usch vad fult

Nää usch fy tusan! Nu sitter jag bara här i deras fotölj och är helt osminkad och har inte gjort ett skit, mer än att stigit upp och sedan ätit frukost mer har jag faktiskt inte gjort!! Men jag tror jag måste gå nu och sminka mitt osminkade fejjs!! hehe


p.s. ha det så bra idag ifall att det kanske inte blir nån mer uppdatering!!


puss
Moa

godnatt (tror jag) hehe

Klockan börjar bli mycket och jag sitter här i min mysdräss och bara chillar och bloggar lite med min kusin!!
Ska nog snart gå och lägga mig för klockan är snart tio eller om typ en halvtimme eller kanske lite mer!! hehe Men ändå jag börjar bli rätt trött efter igår eftersom att jag la mig väldigt sent och vaknade rätt sent, och då brukar man ju inte vara trött men ändå det är jag!!


godnatt!! hehe

p.s. Sov så gott mina läsare!!<3


puss Moa


nytt år

Nu är det ett nytt år och nya tag, och ingen vila bara att kila!!
Hehe visst har jag en bra humor, eller det kanske inte var nån humor kanske mer en liten dikt kan man väl säga!!

puss!!

chillar!!

heej sitter här hos mormor och morfar, och sitter här och chillar med mina kusiner!!  Ska logga in på msp nu så hejdå kanske gör mer inlägg ikväll

puss Moa!!!!

mormor och morfar!

heej sitter här och gör typ ingenting!Ska till mormor och morfar om drygt en timme, ska sova över där med mina kusiner som också ska sova där!!Men örst ska jag käka här hemma och sen kila till mormor!!Men det går väldigt seegt orkar inte vänta!! Man kan säga att min början på ett nytt år blir att vänta på att träffa mormor och morfar!!



puss i massor, Moa

RSS 2.0